Styrelse i en bostadsrättsförening har möte

Per Hellberg Fastighetskonsult - Fastighetsförvaltare i Gävleborg

Välkommen Till Din Fastighetsförvaltare
-Projektledare För Er Bostadsrätt & Bollplank Till Styrelsen

Att leda en bostadsrättsförening kan vara en utmaning. Med ett myller av uppgifter, från underhållsplanering till projektledning, så kan det snabbt bli mycket att hålla reda på. Därför vill jag göra det enkelt för dig. Hos Fastighetskonsult Per Hellberg AB är det självklart att kunna ställa dina frågor. Inget är för litet eller för stort för mig att hantera.
Och det bästa! Det kostar inget att fråga.
Jag är här för att stödja er, oavsett vad föreningen behöver.

Bind inte upp din förening på dyra avtal – välj flexibilitet och genuint stöd med en förvaltare som prioriterar era mål och medlemmar.

Att leda en bostadsrättsförening kan vara en utmaning. Med ett myller av uppgifter, från underhållsplanering till projektledning, så kan det snabbt bli mycket att hålla reda på. Därför vill jag göra det enkelt för dig. Hos Fastighetskonsult Per Hellberg AB är det självklart att kunna ställa dina frågor. Inget är för litet eller för stort för mig att hantera.
Och det bästa! Det kostar inget att fråga.
Jag är här för att stödja er, oavsett vad föreningen behöver.

Bind inte upp din förening på dyra avtal – välj flexibilitet och genuint stöd med en förvaltare som prioriterar era mål och medlemmar.

Projektledare Bostadsrätter

Jag förmedlar en länk mellan er förening och entreprenörerna.

Står er bostadsrättsförening inför ett underhållsprojekt?
Med mig som er fastighetsförvaltare behöver ni inte anlita externa projektledare för er bostadsrättsförening. Jag tar hand om hela processen, från början till slut, för att säkerställa ett effektivt genomförande med god kommunikation.

Underhållsplan Bostadsrättsförening

Skapa framtidssäkra beslut med rätt verktyg.

Jag erbjuder er bostadsrättsförening en omfattande underhållsplan, skräddarsydd för era behov via verktyget Planima. Ett verktyg där föreningen kan lägga upp egna projekt, spara offerter, kostnader och skriva ut egna rapporter.Med denna plan i hand kan ni enkelt navigera framtida underhåll och ha ett effektivt verktyg för er ekonomiska planering.

Fastighetsförvaltning

Bollplank till styrelsen

​​"Med bra kommunikation kommer man långt”. Jag är medveten om att mindre bostadsrättsföreningar kan känna ekonomisk press. Därför har jag anpassat mitt arbetssätt för att kunna erbjuda stöd inom fastighetsförvaltning på ett smartare och mer kostnadseffektivt sätt. För endast 2.500kr/år erbjuder jag obegränsade samtal/mejl med mig, allt detta utan extra kostnad som er fastighetsförvaltare.

Läs Mer Om Fastighetsförvaltning

Kontakta Pelle Hellberg redan idag!

“Med bra kommunikation kommer man långt”, låt din styrelse få det stöd den behöver.

Till Kontaktformuläret

Varför skall ni välja Fastighetskonsult Per Hellberg AB?

Projektledare skakar hand med en entreprenör

Lång erfarenhet och goda kontakter

Med lång och bred erfarenhet i fastighetsbranschen, har jag utvecklat ett nätverk av betrodda kontakter inom flera sektorer. Med en djup förståelse för fastigheter, teknik, människor och processer, bygger jag starka relationer och levererar effektiva lösningar som verkligen fungerar. Mina goda relationer med entreprenörer över hela Gävleborg garanterar att vi kan hitta rätt åtgärder för era behov.

Betala bara när du behöver hjälp

Många fastighetsförvaltare tar ut en årlig avgift som även ska täcka dyra omkostnader. Detta kan vara ekonomiskt tufft för mindre bostadsrättsföreningar, därför har jag utvecklat ett arbetssätt där ni endast betalar 2500 kr per år för tillgång till ett kunskapsbibliotek och obegränsad kommunikation via samtal eller mejl. Ytterligare kostnader tillkommer endast om ni behöver min hjälp för ett specifikt projekt, ärende eller uppbyggnad av en underhållsplan. Styrelsen kommer då alltid att få en noggrann kostnadsuppskattning i förväg.

Fastighetsägare har möte och jobbar på ett projekt

God kommunikation

Att leda en bostadsrättsförening kan vara en utmaning, och därför förstår jag vikten av att erbjuda stöd till styrelser. 'Med bra kommunikation kommer man långt', och min vision är att varje styrelse ska känna sig trygg i sin roll. Därmed prioriterar jag alltid snabb och tydlig återkoppling, för att säkerställa att alla involverade är med på varje steg i processen.

Inget behov av externa projektledare

Många fastighetsförvaltare har begränsningar när det kommer till de projekt de kan driva och förvalta, vilket gör att styrelsen behöver anlita externa projektledare. Men jag erbjuder en omfattande service där inget projekt är för litet eller för stort för mig att hantera. Jag förvaltar och leder projekt, dokumenterar arbete, förvaltar historik och hanterar kommunikation mellan styrelse och entreprenörer. Med mig behöver du inte oroa dig för att anlita externa projektledare.

Rad av hus i stockholm sverige

Personlig service

Jag tror starkt på kommunikationens kraft. Min drivkraft är att hitta de bästa lösningarna för alla inblandade parter genom effektiv, rak och ärlig kommunikation. Oavsett om det handlar om mindre medlemsärenden eller stora renoveringsprojekt, står jag redo att erbjuda en personlig och engagerad service. Och det kostar inget att fråga om råd.

Omfattande gemenskap

Bli en del i gemenskapen där jag delar mina erfarenheter, kunskaper och artiklar, mitt mål är att sammanföra föreningar med varandra. Dessa erfarenheter är ett resultat av min långa karriär och utgör en perfekt resurs för alla som söker hjälp i sitt styrelsearbete. Här finns allt från artiklar som täcker tekniska aspekter till råd för effektiv kommunikation, allt med målet att hjälpa din förening att navigera framgångsrikt genom både mindre och större utmaningar.

Ta hjälp av en specialist

Bli inte fast i dyra avtal – samarbeta med en professionell förvaltare som verkligen bryr sig om er förening och dess medlemmar.

Till Kontaktformuläret
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Som representanter från tidigare styrelseuppdrag i Riksbyggen Brf Gävlehus 10, har vi arbetat tillsammans med Pelle i hans roll som Teknisk förvaltare samt Projektledare.

 

Pelle är lätt att samarbeta med och han var alltid lättillgänglig för både konsultation och återrapportering av uppdrag. Pelle har också med hög integritet, företrätt bostadsrättsföreningen i flertalet dialoger med föreningens medlemmar. Förutom gedigen kompetens inom arbetsområdet, har Pelle förmågan att försöka se uppdragen/utmaningarna från kundens (dvs vårt) perspektiv. Pelle har även ett stort nätverk av yrkeskunniga entreprenörer som varit värdefulla för olika utförandeuppdrag.

 

Vi kan därför rekommendera både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att anlita Pelle för uppdrag inom Teknisk förvaltning och Projektledning.

 

Mats Bokström, Tommy Källman och Bertil Sjöberg

(tidigare styrelseledamöter i Riksbyggen Brf Gävlehus 10).

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Under vår tid med Pelle Hellberg som förvaltare har vi upplevt honom som en mycket värdefull , saklig och kunnig person. Pelle har utfört våra uppdrag aktivt och snabbt ,han ser möjligheter tar initiativ till ett ansvarsfullt planeringsmässigt och ekonomiskt utförande. Pelle fungerar utmärkt även som mellanhand gentemot entreprenörer vid upphandlingar, beställa utredningar i samband med uppgjorda underhållsplaner mm. vilket givet föreningen framgångsrika resultat. Brf.Hamrångehus uppskattar Pelle för hans gedigna bakgrund inom sitt fält samt hans stora engagemang att på ett fackmannamässigt sätt förstå och utföra våra behov. Sammantaget ger Pelle som förvaltare föreningen en fullvärdig trygg sammarbetspartner.

För Brf. Hamrångehus no.1

Mats Sima

ordförande

Samarbetspartners

Q-teknik
RUTS
Trädgårdsinteriör
Björns Åkeri
Probaco
Murtek
Energi och inomhusmiljö
Er elinstallatör
Cederlöfs
BOMHUS GLAS
ARGOLIT
fridhems_maleri
Åkerlinds plåt
DavikQC
Prosystem AB
VALLBACKS BYGG AB
Markax

Fyll i formuläret så hör jag av mig!

Tack! Din ansökan har blivit mottagen!
Något gick fel när formuläret skickades.