Först, ett varmt och innerligt tack

Jag vill rikta ett stort tack till alla tidigare och nuvarande bostadsrättsföreningar som jag haft äran att samarbeta med. Ert engagemang, förtroende och de fina recensionerna har varit en källa till inspiration och drivkraft för mig. Att arbeta tillsammans med er har varit en förmån, och jag ser fram emot många fler framgångsrika år tillsammans. Tack för att ni valt att gå denna resa med mig.

Referenser

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Som representanter från tidigare styrelseuppdrag i Riksbyggen Brf Gävlehus 10, har vi arbetat tillsammans med Pelle i hans roll som Teknisk förvaltare samt Projektledare.

 

Pelle är lätt att samarbeta med och han var alltid lättillgänglig för både konsultation och återrapportering av uppdrag. Pelle har också med hög integritet, företrätt bostadsrättsföreningen i flertalet dialoger med föreningens medlemmar. Förutom gedigen kompetens inom arbetsområdet, har Pelle förmågan att försöka se uppdragen/utmaningarna från kundens (dvs vårt) perspektiv. Pelle har även ett stort nätverk av yrkeskunniga entreprenörer som varit värdefulla för olika utförandeuppdrag.

 

Vi kan därför rekommendera både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att anlita Pelle för uppdrag inom Teknisk förvaltning och Projektledning.

 

Mats Bokström, Tommy Källman och Bertil Sjöberg

(tidigare styrelseledamöter i Riksbyggen Brf Gävlehus 10).

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Pelle har under alla år vi jobbat tillsammans med honom i rollen som teknisk förvaltare hos Riksbyggen varit ett fantastiskt bollplank med mycket hög kompetens.

Med sin stora kompetens, sitt breda kontaktnät och sin vilja att driva igenom saker har han varit ovärderlig i många av de frågor där vi i styrelsen känt behov av stöttning. Han har alltid funnits tillgänglig och varit behjälplig när behovet funnits och levererat lösningar och svar som vi känt oss mycket trygga i.

I Pelle vet man att saker och ting blir gjorda på ett tryggt och förtroendegivande sätt och vi kan därför varmt rekommendera  både fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar att anlita Pelle för uppdrag inom teknisk förvaltning samt projektledare för diverse mindre projekt.

För Brf Gävlehus 17

André Stål, ordförande

Patrik Andersson, vicevärd/ledamot

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Vi, brf Hjortronet, har under några år samarbetat med förvaltare Per Hellberg Riksbyggen Gävle. Samarbetet har varit mycket bra och vi har fått snabb respons och hjälp när så behövts vid ex.vis skadeärenden, rådgivning och kontakter med företag och myndigheter. Han har också mycket väl utfört arbetet som projektledare när vi genomförde ett stort underhållsprojekt under 2022.

Sammanfattande personlighetsbedömning:

Pålitlighet, engagemang, ansvarstagande, noggrannhet, god samarbetsförmåga, bra kontaktnät och sist men inte minst ett gott bemötande. Värt att påpeka att ingen privat relation ligger till grund för vår bedömning:

Bo Forsberg Ordförande, Lars-Ivan Ivarsson Sekreterare.

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Brf Gävlehus nr 2, har under flera år haft förvaltare Per Hellberg, först genom Riksbyggen Gävle och nu som egen fastighetskonsult.

Utmärkt service och framförallt återkoppling på allt Pelle gör, det uppskattar vi verkligen som förening, bara en sån grej som att ta in en offert och se till att sköta allt därefter med byggaren och återrapportering av hur allt gått är oslagbart.

2500 kr för all support vi får är oslagbart för oss som liten förening, med dom besparingar vi gör lägger vi mera pengar på underhåll av byggnader där dom hör hemma istället för att betala dyra förvaltningsavgifter.

Vi rekommendera att ni testar anlita Pelle för uppdrag inom Teknisk förvaltning och Projektledning och se vad han går för!

Pelle är pålitlig, engagerad, noggrann och har kontaktar med byggare som är guld värda för oss som inte driver våra projekt själva i styrelsen.

Erik Vestin Ordförande

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Under vår tid med Pelle Hellberg som förvaltare har vi upplevt honom som en mycket värdefull , saklig och kunnig person. Pelle har utfört våra uppdrag aktivt och snabbt ,han ser möjligheter tar initiativ till ett ansvarsfullt planeringsmässigt och ekonomiskt utförande. Pelle fungerar utmärkt även som mellanhand gentemot entreprenörer vid upphandlingar, beställa utredningar i samband med uppgjorda underhållsplaner mm. vilket givet föreningen framgångsrika resultat. Brf.Hamrångehus uppskattar Pelle för hans gedigna bakgrund inom sitt fält samt hans stora engagemang att på ett fackmannamässigt sätt förstå och utföra våra behov. Sammantaget ger Pelle som förvaltare föreningen en fullvärdig trygg sammarbetspartner.

För Brf. Hamrångehus no.1

Mats Sima

ordförande

Samarbetspartners

Q-teknik
RUTS
Trädgårdsinteriör
Björns Åkeri
Probaco
Murtek
Energi och inomhusmiljö
Er elinstallatör
Cederlöfs
BOMHUS GLAS
ARGOLIT
fridhems_maleri
Åkerlinds plåt
DavikQC
Prosystem AB
VALLBACKS BYGG AB
Markax